Υπερήλικας ανανέωσε το δίπλωμά του με 100 ευρώ και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Πάτρα | dete

Υπερήλικας ανανέωσε το δίπλωμά του με 100 ευρώ και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Πάτρα

Με 100 ευρώ, 50 σε κάθε φίλο του γιατρό, υπερήλικας ανανέωσε το δίπλωμα του στην Αχαία με αποτέλεσμα κάθε ημέρα οι συγγενείς του να ζουν σε μόνιμη αγωνία για την δική του υγεία αλλά και για όσους άτυχους τον συναντήσουν στον δρόμο να οδηγεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του EleftherosTypos.gr ο συγκεκριμένος κύριος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον καθιστούν ανίκανο να οδηγήσει θέλησε να ανανεώσει το δίπλωμά του και η διαδικασία ήταν πολύ απλή!

Πήγε σε δύο φίλους του γιατρούς, τους έδωσε από 50 ευρώ και χωρίς την παραμικρή εξέταση του πιστοποιήθηκε ότι… χαίρει άκρας υγείας. Στην συνέχεια με τις συγκεκριμένες γνωματεύσεις πήγε στο υπουργείο και χωρίς κανένα πρόβλημα ανανέωσε το δίπλωμά του.

Τα περιστατικά με τα ατυχήματα στα οποία πέφτει ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολλά και η οικογένειά του ψάχνει να βρει τρόπους για να του στερήσει την δυνατότητα να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του γιατί είναι ακατάλληλος για οδήγηση και επικίνδυνος.

Σε κράτος βέβαια που θα λειτουργούσε κανονικά χωρίς τις χρόνιες παθογένειες της Ελλάδας,  η οικογένεια δεν θα έμπαινε σε τέτοιους μπελάδες, καθώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν θα είχε την δυνατότητα να οδηγεί ακόμη.

Και αυτή είναι μία από τις πολλές ανάλογες περιπτώσεις που καταγράφονται δείχνοντας το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί.