ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ είχε το ΓΑΠ στη… θηλιά – «ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ» ΉΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ | dete

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ είχε το ΓΑΠ στη... θηλιά - «ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ» ΉΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ

Σάλος έχει προκληθεί από παλιότερες αναρτήσεις υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», που ήθελαν τον Γιώργο Παπανδρέου να ...ατενίζει μια θηλιά με συνοδεία ένα εμπρηστικό, υβριστικό κείμενο. Ο λόγος για τον υποψήφιο του συνδυασμού Σπηλιόπουλου στην Ηλεία, Νίκο Κατσαμπέρη, στέλεχος των ΑΝΕΛ, ο οποίος είχε περιλάβει κανονικά τον πρώην πρωθυπουργό, υπό τον τίτλο «Δείτε τι έκανε ο μεγάλος προδότης Γιώργος Παπανδρέου».

Το κείμενο, έλεγε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε 5 φορές το 2009 χρήματα από το παγκόσμιο ταμείο, ότι έδωσε τα συμβόλαια των ασφαλίστρων στον αδελφό του, και άρχισε πελώρια καμπάνια δυσφήμισης κατά τη Ελλάδας, ότι πλαστογράφησε το έλλειμμά  μας στην ΕΣΤΑΤ και ότι ο αδελφός μεταπώλησε τα ασφάλιστρα από τα οποία η οικογένεια κέρδισε 5 δις». Σε άλλη ανάρτησή του μάλιστα είχε περιλάβει και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ποστάροντας θέμα με τον τίτλο «ομολογία Βενιζέλου για την φυλακή». Τις αναρτήσεις Κατσαμπέρη αναπαράγουν- υπενθυμίζουν τώρα, στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. θέλοντας να φωτίσουν το γεγονός ότι στο συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου έχουν ενταχθεί άτομα πολέμια του Κινήματος Αλλαγής και του πρώην πρωθυπουργού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου  Αχαΐας του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα τα ίδια άτομα λένε ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος με τέτοια στελέχη μέσα στο συνδυασμό του, δεν μπορεί να λέει ότι εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταβάλουν προσπάθεια να εμφανίσουν τον Κώστα Σπηλιόπουλο ως εχθρό του κόμματος.

Η κόντρα στο χώρο των δύο στρατοπέδων εντός του ΚΙΝ.ΑΛ. με αφορμή την υποψηφιότητα του αντάρτη του κόμματος Κώστας Σπηλιόπουλου και την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα που έχει τη στήριξη του κόμματος, αλλά και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι όσο προχωράει ο καιρός, τόσο αυτή η κόντρα θα οξύνεται.