Τρεις επιθέσεις στο Νοσοκομείο Ριου από τα αδέσποτα! | dete

Τρεις επιθέσεις στο Νοσοκομείο Ριου από τα αδέσποτα!

 

Έχει ξεπεραστεί πλέον τα όρια από την παρουσία των αδέσποτων σκύλων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Η διοίκηση και οι πολίτες, νοσηλευόμενοι και συνοδοί, εκφράζουν την αγανάκτησή τους καλώντας τον Δήμο Πατρέων να πράξει τα δέοντα.

Τα περιστατικά επιθέσεων είναι καθημερινά και έχουν πολλαπλασιαστεί.

«Τρία περιστατικά επιθέσεων κατέγραψε προ ημερών  η συμπολίτισσα Κωνσταντίνα Παπαγεωργιοπούλου - Ζησιμοπούλου! Η ίδια ανα΄φερει: «Είμαι αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. Επικοινωνώ μαζί σας διότι πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με τις αγέλες των αδέσποτων. Για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω ότι είναι φιλόζωη και έχω στο σπίτι μου ζώα. Αυτό όμως που ζούμε εδώ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο».

Οπως είπε την Κυριακή μία ομάδα σκύλων στην κυριολεξία κατέσκισε ένα άλλο τετράποδο. Λίγες ώρες μετά μία κυρία επιχείρησε να φύγει από το Νοσοκομείο και της επιτέθηκαν! Επίθεση δέχθηκε μέχρι και ο φύλακας του Νοσοκομείου. Η διοικήτρια δήλωσε πως έχουν κατασκευασθεί ξύλινα σπιτάκια, έχει δοθεί εντολή να μην ταίζουν τα σκυλιά εντός των χώρων του Νοσκομείου  αλλά μόνο σε σκεύη που έχουν τοποθετηθεί στα σπιτάκια, ενώ περιμένει τις ενέργειες από τον Δήμο.