Τραχήλη: Η Ελλάδα αποκτά ξανά φωνή και αξιοπιστία | dete

Τραχήλη: Η Ελλάδα αποκτά ξανά φωνή και αξιοπιστία

Απ' τη Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα. Η Ελλάδα αποκτά ξανά ισχυρή φωνή και αξιοπιστία στην Ευρώπη και σ' όλο τον κόσμο, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτοδύναμη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι διεθνείς συμμαχίες της χώρας ενισχύονται και παράλληλα δημιουργείται Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, Αμυνας και διαχείρισης κρίσεων.
Αυτό επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη σε συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες μ' εκπροσώπους των απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, Αεροπορίας, Ναυτικού και Αστυνομίας.
Η κ. Τραχήλη ανέπτυξε τις βασικές επιδιώξεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την διεθνή εικόνα και θέση της χώρας και υπογράμμισε ότι «ο προσανατολισμός της Ελλάδας προς τον σκληρό πυρήνα των ανεπτυγμένων κρατών και η ενεργή κι αξιόπιστη συμμετοχή μας στις πιο ισχυρές διεθνείς συμμαχίες είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας».
Στο μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στον κήπο του «Apotheosis», στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1 στην Πάτρα, η Αθηνά Τραχήλη οργανώνει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της.
Η κ. Τραχήλη από νωρίς θα υποδέχεται τους πολιτικούς της φίλους στον χώρο του «Apotheosis» ενώ μετά τη σύντομη ομιλία της θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της με τίτλο «Με τη δική μου ματιά», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί ένα σύνολο πολιτικών κειμένων, θέσεων και απόψεων για την πολιτική κατάσταση στην χώρα και στην Αχαΐα σήμερα.
Στο βιβλίο περιλαμβάνεται κι ένα αυτοβιογραφικό κείμενο όπου η κ. Τραχήλη, Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Ιδιωτών Κτηνιάτρων, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργότερα με την πολιτική και να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία.