Τρέξιμο στο βουνό του Ερυμάνθου για τον Ηράκλειο Άθλο | dete

Τρέξιμο στο βουνό του Ερυμάνθου για τον Ηράκλειο Άθλο

Ο μυθικός Ερύμανθος για άλλη μια φορά προκαλεί, αλλά και προσκαλεί όλους και όλες για νέες περιπέτειες…  

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Μια εξαιρετική ευκαιρία δίνει σε μικρούς και μεγάλους, το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο Αχαΐας «ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ» να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος αυτό Σαββατοκύριακο, εκπέμποντας ένα ηχηρό περιβαλλοντικό μήνυμα.

Το φετινό moto είναι « Τα βουνά εκπέμπουν SOS… Τρέχουμε για τα βουνά!», ένα δυνατό μήνυμα, το οποίο επιμελήθηκε και σχεδίασε η Ελένη Ζαρίφη, υπεύθυνη marketing, ειδικά για τον αγώνα, και μας καλεί όλους να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε το βουνό αναθεωρώντας τον τρόπο σκέψης μας και κινητοποιώντας μας για την προστασία του.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται πλαισιώνεται από την αγάπη και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Το μήνυμα που προβάλλουμε προς τα έξω την φετινή χρονιά, επίκαιρο όσο ποτέ, αφορά στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία των βιοτόπων των ελληνικών βουνών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο όρος Ερύμανθος του νομού Αχαΐας και συγκεκριμένα στο χωριό Μίχα – Τσαπουρνιά του δήμου Ερυμάνθου Αχαϊας, με τη βοήθεια του πολιτιστικού συλλόγου Αλεποχωριτών «ο Ερύμανθος» και του πολιτιστικού συλλόγου Καλεντζίου. .η

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, ώρα 06:00 διαδρομή 48 km με θετική υψομετρική διαφορά 3.600 m.
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, ώρα 09:00 διαδρομή 21 km με θετική υψομετρική διαφορά 1.830 m.
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, ώρα 10:00 διαδρομή 9 km με θετική υψομετρική διαφορά 780 m.
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019,

ώρα:

10:15 μονοπάτι παιδιών 3.5 km.
12:30 – Απονομές αγώνα παιδιών.
13:00 – Απονομές αγώνα 9km.
13:30 – Απονομές αγώνα 21km.

Όλες οι Εκκινήσεις και οι Τερματισμοί θα γίνουν στον προαύλιο χώρο του Ξενώνα Ζαχαράκη, στο χωριό Μίχα – Τσαπουρνιά Αχαϊας.