Το όραμά μας | dete

Το όραμά μας

Του Φωκίωνα Ζαΐμη

Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αχαΐας, με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή»

Με ιδιαίτερη χαρά αποφάσισα να αποδεχτώ τη πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, για να ενταχθώ ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας στο ψηφοδέλτιό του, γιατί πιστεύω ότι η περιοχή μας, έχει μεγάλη ανάγκη από μια αξιοκρατική και καθολική αλλαγή τόσο ως προς την πολιτική της εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και ως προς τη γενικότερη αντίληψη της ανάπτυξης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι αναγκαίο να απελευθερωθούν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, οι οποίες θα παράξουν νέο πλούτο και θα εξασφαλίσουν ευημερία και προκοπή για όλους τους πολίτες της. Αυτό έρχεται να το απαντήσει με έναν εξαιρετικό συνδυασμό ο Νεκτάριος Φαρμάκης, επιλέγοντας πρόσωπα που βλέπουν την ενασχόληση με τα κοινά ως μέσο προσφοράς και όχι επιβίωσης. Η επιλογή των κατάλληλων προσώπων είναι ευθύνη του πολίτη που πρέπει να ασκήσει με υπευθυνότητα το δικαίωμα και την υποχρέωση του εκλέγειν.

Στόχος μας είναι η Δυτική Ελλάδα να αποτελέσει ένα πρότυπο μοντέλο συνέργειας των επιμέρους τομέων της περιφερειακής οικονομίας και των τοπικών επιχειρήσεων, μέσω της ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης και της έμφασης στην επίτευξη αποτελεσματικών δικτυώσεων, συνεργασιών, συμπληρωματικοτήτων και μεγιστοποίησης και αποφεύγοντας τις αποσπασματικές και μεμονωμένες παρεμβάσεις περιορισμένου και αμφίβολου αποτελέσματος που έχουν φέρει την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα στο κατώτατο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου όλοι εσείς, οι πολίτες της Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, έχετε στα χέρια σας τη δύναμη να ορίσετε την πορεία του τόπου μας.

Στις 26 Μαΐου όλοι μαζί, μπορούμε να βάλουμε τέλος στο τέλμα που έχει περιέλθει η περιφέρειάς μας. Να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα αρχή.