Το… ταπεράκι, σε μηνιαίο πακέτο! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ | dete

Το... ταπεράκι, σε μηνιαίο πακέτο! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ

Η νέα μόδα στην Πάτρα, στον τομέα της εστίασης λέγεται προσφορά με τον μήνα και αποκτά πολλούς, μα πάρα πολλούς πιστούς. Σε μια προσπάθεια  να διευρύνουν τον κύκλο των πελατών τους πολλά και γνωστά εστιατόρια, προχωρούν σε προσφορές με τον μήνα (του στυλ 25 γεύματα το μήνα, αντιστοιχούν σε τόσα ευρώ) απαντώντας ταυτόχρονα σε μια ανάγκη που συνεχώς αφορά όλο και περισσότερους και στην Πάτρα: Την ανάγκη που λέγεται εύκολο, γρήγορο, σπιτικό φαγητό, με ποσό που αντιστοιχεί σε 4 με 5 ευρώ το άτομο την ημέρα.

Αυτό μεταφράζεται σε ευκολία, σε κέρδος χρόνου, αλλά και σε οικονομικό κέρδος  καθώς μια τέτοιου τύπου συμφωνία  σε γλιτώνει και από το ρεύμα τους μαγειρέματος.

Αυτού του είδους τα πακέτα προσφορών, τα οποία κάποτε απευθύνονταν στους φοιτητές της πόλης, τώρα αφορούν και άλλες πολλές κατηγορίες πελατών. Κατ΄ αρχάς τους εργένηδες που δεν έχουν κανένα λόγο να μαγειρεύουν, καθώς λίγο ή πολύ 4 ευρώ τα θέλουν απαραιτήτως για να φτιάξουν ένα γεύμα και να δαπανήσουν και ρεύμα για να το μαγειρέψουν. Έπειτα, αφορά ολιγομελέίς οικογένειες, με σκληρά εργαζόμενες μητέρες, αλλά και εργαζόμενους στο κέντρο που δεν πηγαίνουν στο σπίτι το μεσημέρι και συνεχίζουν τη δουλειά μέχρι το απόγευμα.

Όπως μας λένε οι καταστηματάρχες που έχουν συμπεριλάβει αυτού του είδους τα πακέτα στη δραστηριότητά τους, όλο και περισσότεροι Πατρινοί τα επιλέγουν επιλέγουν ως λύση.

Αυτό, διαμορφώνει και το πλαίσιο του μενού των εστιατορίων, στο οποίο προστίθενται και κλασικές ελληνικές γεύσεις, όπως όσπρια, λαδερά κλπ, προκειμένου να μπορεί κανείς να επιλέγει βα βάση το δικό τους διατροφικό πρόγραμμα το πιάτο της ημέρας.

Κατά κύριο λόγο κυκλοφορούν πακέτα από 100 έως 120 ευρώ για 25 μέρες, κάτι που αντιστοιχεί σε 4 με 4,6 ευρώ την ημέρα, ενώ υπάρχουν και εστιατόρια που έχουν μεν μεγαλύτερη τιμή, αλλά προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες μερίδες, με αποτέλεσμα να σου παίρνεις το υπόλοιποι που δεν καταναλώνεις σε πακέτο για το απόγευμα ή για τις ώρες της βραδινής πείνας.

Στη νέα μόδα  και τα καταστήματα που σου μαγειρεύουν βάση παραγγελίας σε ολόκληρο ταψί, φαγητά και γλυκά, το παραλαμβάνεις και λύνεις το πρόβλημά σου οικογενειακώς.

Νέοι καιροί, νέα ήθη και στο ημερήσιο φαγητό λοιπόν, με τις κουζίνες να αισθάντονται ήδη… μοναξιά, καθώς το ταπεράκι της μαμάς, έχει γίνει πακέτο με το μήνα.