Το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” αποχαιρετά τον πατέρα Ιωάννη | dete

Το νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" αποχαιρετά τον πατέρα Ιωάννη

Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» αποχαιρέτησε τον π. Ιωάννη Σταυρόπουλο, που έφυγε για το τελευταίο ταξίδι του...
«Θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος, δυναμισμό, πίστη στο Θεό & στους ανθρώπους», αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» που υπογράφουν ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Θεόδωρος Σερεμέτης και η διευθύντρια Ελένη Θεοδωρή και το προσωπικό της Ν. Υ. Αιμοδοσίας:
Η μετάσταση του πατρός Ιωάννη Σταυρόπουλου προκάλεσε βαθιά οδύνη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Το Νοσοκομείο μας και η Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» στερείται έναν πολύτιμο συνεργάτη και ένα φλογερό εθελοντή. Ο μακαριστός πατέρας Ιωάννης θα μείνει στη μνήμη όλων μας, ως ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος, ανιδιοτέλεια, ακεραιότητα χαρακτήρα, δυναμισμό, πίστη στο Θεό και στους ανθρώπους».
Αιωνία σου η μνήμη αοίδιμε πάτερ.
*Η κηδεία του π. Ιωάννη Σταυρόπουλου που εκοιμήθη στα 81 του χρόνια, τελέστηκε στον ιερό ναό Παντοκράτορος στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο Προαστίου Πατρών.