Το νέο άγαλμα του Σαλάχ είναι σχεδόν τόσο κακό όσο του Ρονάλντο (pics) | dete

Το νέο άγαλμα του Σαλάχ είναι σχεδόν τόσο κακό όσο του Ρονάλντο (pics)

ια όλους τους... λάθος λόγους προκάλεσε αίσθηση το γλυπτό που απεικόνιζε τον σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ και που εκτέθηκε στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας το οποίο διοργανώθηκε στην Αίγυπτο.

Το «έργο τέχνης» θέλησε να αποτυπώσει την μορφή του κορυφαίου Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, στην πιο συνήθη του στάση, αυτήν δηλαδή κατά την οποία πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που έχει πετύχει.

View image on Twitter

Βέβαια πολλοί ήταν εκείνοι, κυρίως στα social media που σημείωναν το προφανές. Ότι δηλαδή ο τελευταίος στον οποίο μοιάζει το εν λόγω γλυπτό, είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Αντίθετα, κάποιοι βρήκαν ομοιότητες του γλυπτού με τον τραγουδιστή Λίο Σάγιερ ή με τον Μαρβ, τον ληστή από την δημοφιλέστατη ταινία «Μόνος στο σπίτι».

View image on Twitter

Το γλυπτό του Σαλάχ, είναι ένα ακόμα στη μακρά λίστα τον ποδοσφαιρικών γλυπτών που έχουν ελάχιστη σχέση με αυτόν που θέλησαν αρχικά να απεικονίσουν, όπως παλιότερα εκείνα του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Μαραντόνα.

Η γλύπτρια, δήλωσε στα αιγυπτιακά ΜΜΕ πως επέλεξε να δημιουργήσει ένα έργο για τον Σαλάχ καθώς αποτελεί σύμβολο επιτυχία για την νεολαία της Αιγύπτου. Η Μέι Αμπντάλα, απαντώντας στην κριτική σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε «Ελπίζω ο κόσμος να μάθει την τέχνη της ευγενικής κριτικής και του σεβασμού».