Το μήνυμα του Χρήστου Οικονόμου – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ | dete

Το μήνυμα του Χρήστου Οικονόμου - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Αγαπητή Φίλη, Αγαπητέ Φίλε,
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Πρίν από λίγες εβδομάδες, ξεκίνησα έναν όμορφο ανιδιοτελή αγώνα για τις εθνικές εκλογές του Ιούλη, πάντα με αίσθημα ευθύνης, με το ήθος και με την αξιοπρέπεια που διέπει τόσο εμένα και τους συνεργάτες μου όσο και τα ιδανικά και τις αξίες του πολιτικού χώρου που υπηρετώ.
Στις δεδομένες συνθήκες πόλωσης του πολιτικού συστήματος και του εκλογικού σώματος αλλά και του ιδιαιτέρου χαρακτηριστικού του χώρου και του ψηφοδελτίου στην Αχαϊα, κατέβαλλα ειλικρινή προσπάθεια για την προώθηση των θέσεων των προτάσεων και του σχεδίου του Κινηματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να αναδείξουμε την παράταξή μας σε πρωταγωνιστικό πολιτικό παράγοντα στις εθνικές εκλογές. Σας διαβεβαιώνω δε, ότι προέταξα μόνο την παράταξη και δεν κοίταξα ποτέ προσωπικές φιλοδοξίες ή συμμαχίες.. Έκανα έναν έντιμο, ηθικό και τίμιο προεκλογικό αγώνα . Προσπάθησα να μεταφέρω το διακύβευμα των εκλογών από τη μια άκρη του νομού στην άλλη. Έτσι, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, άκουσα τα προβλήματά τους, τις πολιτικές του θέσεις και συζήτησα, συμφώνησα αλλά και διαφώνησα μαζί τους πάντα όμως κοιτώντας τους κατάματα με αξιοπρέπεια και με αλληλοσεβασμό στην δημοκρατία μας.
Τώρα που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς, που στηρίξατε πρώτα από όλα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ/ Κινήματος Αλλαγής. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με σταυρό προτίμησης, κυρίως γιατί γνωρίζω ότι δεν ζήτησα να είμαι ούτε ήμουν επιλογή γραμμής αλλά ήμουν μόνο επιλογή καρδιάς. Ένα βαθύτατο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ ακόμα και αυτούς που δεν με στήριξαν αλλά και αυτούς που με πολέμησαν. Τα έχει αυτά η πολιτική, έτσι προχωράμε.
Η ευθύνη της ψήφου σας για εμένα πέραν της τιμής είναι και εμπιστοσύνη, είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις τους αγώνες για να διεκδικείς, την ανασυγκρότηση του χώρου, με νέες ιδέες που πρέπει να έχουμε στην πολιτική και που μας αφορούν τελικά όλους μας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας, δυνατότερος από ποτέ, για να αφουγκράζομαι τα δικά σας προβλήματα και να μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για την Αχαϊα μας με όλους σας.
Εύχομαι σε όλους τους εκλεγμένους Βουλευτές του Ν.Αχαϊας να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Να είστε σίγουροι, ότι έπαιξα με πάθος μόνο για το έμβλημα που είχα στο μπροστινό μέρος της φανέλας, έπαιξα δυνατά και τίμια μόνο για το σήμα του ΠΑΣΟΚ που φορούσα στο στήθος… και γι αυτό είμαι σίγουρος ότι όλοι τελικά θα θυμούνται το όνομα μου, που αναγράφεται στο πίσω μέρος της φανέλας … ακομα και οι αντίπαλοι!
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
Ο αγωνας μόλις ξεκίνησε.......

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Πολιτευτής Αχαΐας
ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ