Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο | dete

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο

Την δίκη της άποψη για τα θανατηφόρα τροχαία με αφορμή την τραγωδία στο Αίγιο, όπου γιαγιά και εγγονός έχασαν τη ζωή τους, εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η Μίνα Αρναούτη,

Η ίδια, μάλιστα, πρότεινε και το ποια θα έπρεπε να ήταν για εκείνη η ιδανική τιμωρία που θα πρέπει να έχουν οι ασυνείδητοι οδηγοί.

«Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη. Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις..

Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!» έγραψε.