Το Παλιό ΠΑΣΟΚ δημιουργεί πλατφόρμα στήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές | dete

Το Παλιό ΠΑΣΟΚ δημιουργεί πλατφόρμα στήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές

Πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό το χρίσμα του στις βουλευτικές εκλογές δημιουργεί η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο. Μάλιστα, στη δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία, με διηγήματα εμπνευσμένα από το χιούμορ και την αισθητική του παλιού ΠΑΣΟΚ, στις 09 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας, θα παρέμβει με πολιτική τοποθέτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της δεύτερης παρουσίασης του βιβλίου: «Οι εκδόσεις iwrite, η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s». Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο».

Μάθετε περισσότερα για το έργο: https://iwrite.gr/bookstore/palio-pasok-orthodoxo/

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Χρήστος Κτενάς (δημοσιογράφος)

Ανδρέας Πράσινος (Πυρηνάρχης σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο).

Παρεμβαίνει ο Παύλος Γερουλάνος (υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων). Συντονίζει η Ευδοκία Λελεδάκη (δημοσιογράφος thecaller.gr).

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εκδήλωση θα γίνει η πανηγυρική ανακοίνωση της πολιτικής πλατφόρμας υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2019: «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ». Η σελίδα του Facebook «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», ως αυτόκλητη δύναμη υπεράσπισης του παπανδρεϊκού Σοσιαλισμού, προχωρά στην πρωτοβουλία της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικής και πολιτισμικής απελευθερώτριας δύναμης».