Τουρνουά του ΝΟΠ αφιερωμένο σε αθλητές της ιστορίας του | dete

Τουρνουά του ΝΟΠ αφιερωμένο σε αθλητές της ιστορίας του

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργανώσει για 9η συνεχή χρονιά, στις 21 με 23 Δεκεμβρίου 2018, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ.Πεπανός», εορταστικό διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης με τίτλο «Memorial», που αφιερώνεται σε σημαντικούς αθλητές της ιστορίας των 90 χρόνων του Ομίλου.

Προγραμματίζονται να διεξαχθούν συγχρόνως 3 τουρνουά και θα αφορούν 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες αγοριών.

Στην πρώτη κατηγορία προ-μίνι, θα πάρουν μέρος παιδιά μικρότερα των έντεκα ετών (Κ11), στην δεύτερη κατηγορία των μίνι-παίδων θα πάρουν μέρος αθλητές μικρότεροι των δεκατριών ετών (Κ13) και στην τρίτη κατηγορία των παίδων, αθλητές μικρότεροι των δεκαπέντε ετών (Κ15).

Τα επιμέρους τουρνουά θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες, μεταξύ 21-23 Δεκεμβρίου 2018, με μέγιστη συμμετοχή οκτώ ομάδων σε κάθε ένα. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 21/12 και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής 23/12.

Το «9o διεθνές τουρνουά Memorial» αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΝΟΠ στο υγρό στίβο της χώρας μας και εφέτος είναι αφιερωμένο στην μνήμη τριών σπουδαίων αθλητών του Ομίλου, του Ντένη Γκανασούλη, του Μιχάλη Τσούμπου και του Μάκη Τσουτσάνη.