Τουρίστρια πήγε να πιει νερό και κατέληξε στο νοσοκομείο | dete

Τουρίστρια πήγε να πιει νερό και κατέληξε στο νοσοκομείο

Τουρίστρια πήγε να πιει μια γουλιά νερό στη βρύση στην πλατεία της Αργαλαστής και κατέληξε στο Νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών. Επισκέπτρια της περιοχής επιχείρησε να γεμίσει ένα μπουκάλι νερό, πλησιάζοντας όμως στη βρύση γλίστρησε από τα νερά και τις λάσπες και έπεσε.

«Είναι πασιφανές ότι δεν καθαρίζεται ποτέ εκεί μπροστά με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα παχύ γλιστερό στρώμα από λάσπη και νερά πολύ επικίνδυνο! Ηταν αδύνατο να μην πέσω και κόντεψαν να πέσουν και ο σύζυγος και ο γιος μου. Χρειάστηκε να συρθώ στη λάσπη προς τα στεγνά για να με βοηθήσουν να σηκωθώ!», περιγράφει η άτυχη γυναίκα μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Όπως σημειώνει κατέληξε με κάκωση συνδέσμων στο γόνατο και θεωρεί τον εαυτό της μάλλον τυχερό γιατί εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει στο κεφάλι.

«Το ερώτημα είναι γιατί να υπάρχουν λιμνάζοντα νερά έξω από τις βρύσες και γιατί να μην καθαρίζονται ποτέ (κατά πως φαίνεται) ενώ η Αργαλαστή είναι σταυροδρόμι, κεφαλοχώρι και η έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου; Η αμέλεια αυτή μας κόστισε σε υγεία, χρόνο, χρήμα, και ψυχική οδύνη μιας και κακήν κακώς μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε (ενώ ήταν να φύγουμε την επομένη) για να πάμε για ακτινογραφίες στο νοσοκομείο του Βόλου!

Αν μη τι άλλο ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι να μην το πάθει κι άλλος κόσμος αυτό πηγαίνοντας να πιουν μια γουλιά νερό», ξεσπά η ίδια.