Τι έγραψε η Ελένη Τσολάκη μετά το κόψιμο της εκπομπής της | dete

Τι έγραψε η Ελένη Τσολάκη μετά το κόψιμο της εκπομπής της

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη την Παρασκευή. Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν κατάφερε να πετύχει καλά νούμερα τηλεθέασης κι αν και έγιναν αρκετές διορθωτικές προσπάθειες (είχαν αλλάξει ακόμη και αρχισυντάκτη, φέρνοντας τον Κώστα Τσουρό) αλλά καμία από αυτές δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα θλιμμένο χαμόγελο και υπό τη συνοδεία του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, «Καιρός να πάμε παρακάτω» αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής.

«Είμαστε εδώ, όπως κάθε μεσημέρι μέχρι σήμερα. Έτσι και σήμερα θέλουμε να φέρουμε το χαμόγελο μέσα στα σπίτια σας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του "Τι λέει;" τελειώνει κι ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Επειδή εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ καλή στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως συνηθίζαμε τόσους μήνες το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Θα χαμογελάσουμε, θα σκεφτούμε αισιόδοξα και όλα γίνονται για καλό. Για κάποιο λόγο γίναν όλα… Άσε που σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα μου, να ακούμε λαϊκά μέχρι τις 5. Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ωραία εκπομπή για εσάς, δροσερή, όχι βροχερή», είπε η παρουσιάστρια.

Eλένη Τσολάκη μετά το κόψιμο της εκπομπής της έκανε την πρώτη της ανάρτηση και το μήνυμά της ήταν γεμάτο νόημα. «Και όταν η καταιγίδα θα έχει περάσει, δεν θα θυμάσαι πως τα κατάφερες ή πως επιβίωσες. Δεν θα είσαι καν σίγουρος εάν η καταιγίδα όντως τελείωσε. Ένα πράγμα είναι μόνο σίγουρο. Όταν θα περάσει δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν πριν ξεκινήσει».

Χθες η όμορφη παρουσιάστρια επανήλθε στο Instagram με ένα νέο μήνυμα: «Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι κ νιώθω ευγνώμων που το έζησα!!Έμαθα, είδα,γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου...κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές,τις αγωνίες, τα βλέμματα,τις σκέψεις,τις λέξεις,τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό...γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τη καθημερινή μου "οικογένεια", ένας ένας κ όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!!
Θα μου λείψετε...???????????? Πάμε για άλλα...κ θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!
Κ να θυμάστε...τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά τη κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!»