Την Πέμπτη η κηδεία του 28χρονου Χ.Δ. που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου | dete

Την Πέμπτη η κηδεία του 28χρονου Χ.Δ. που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Την Πέμπτη 2 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, κηδεύεται ο 28χρονος Χ. Δ. που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου και υπέκυψε τελικά σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στα τραύματά του.

 

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του, οι δυο γιαγιάδες του αλλά και ο αδελφός του που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε στο νοσοκομείο  μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Ο νεαρός αστυνομικός που τον συνοδευε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού κατά πληροφορίες ο 28χρονος την ώρα που του άρπαξε το όπλο το έστρεψε πρώτα στον ίδιο και μετά στον εαυτό του. Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για τα περαιτέρω ενώ για το περιστατικό θα διαταχθεί εντός της ημέρας Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε λίγο μετά στην ανάνηψη του νοσοκομειου.