Την Κυριακή η πρώτη πρόβα για το Ρεκόρ της Πάτρας | dete

Την Κυριακή η πρώτη πρόβα για το Ρεκόρ της Πάτρας

Tην Κυριακή 11 Nοέμβρη, στις 12:00 το μεσημέρι, σε ένα από τα σύμβολα της Πάτρας, τον Φάρο, ξεκινάει το ταξίδι της κατάρριψης ενός παγκόσμιου ρεκόρ, το οποίο θα ολοκληρωθεί την τελευταία Πέμπτη του Καρναβαλιού.

To 2019 οι Πατρινοί και όχι μόνο, καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα καρναβαλικού χορού, που θα “στηθεί” στους χώρους του Royal Theater στην Πάτρα.

Με μία εύκολη χορογραφία 8 λεπτών (Danza Kuduro) σε λάτιν ρυθμούς, πάνω από 1.000 άτομα θα συγχρονιστούν και θα προσπαθήσουν να χαρίσουν στην πόλη – εκτός από θέαμα – διεθνή αναγνώριση, μέσα από το παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness.

«Αυτή τη χορογραφία θα δείξουμε στο κοινό για πρώτη φορά, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, σε μία προσπάθεια να δουν όλοι από κοντά, πόσο εύκολα μπορούν να συμμετάσχουν.

Καλούμε τις σχολές χορού, τους συλλόγους, τα γυμναστήρια, τη φοιτητική κοινότητα, τους δασκάλους, τις ομάδες, τα καρναβαλικά πληρώματα και όποιον άλλον θέλει να συμμετάσχει σε μια ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ – επίδειξη – εκμάθηση της χορογραφίας. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις συμβαλλόμενες σχολές όπου μπορούν να μάθουν τη χορογραφία αλλά και να λύσουν όλες τις τυχόν απορίες που έχουν», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.