Τζόκερ: “Σκοτωμός” Μαλέλη – Κωνσταντινόπουλου για την αστυνομία και τη δεξιά | dete

Τζόκερ: “Σκοτωμός” Μαλέλη – Κωνσταντινόπουλου για την αστυνομία και τη δεξιά

Η υπόθεση με την προβολή του “Τζόκερ” το Σαββατοκύριακο, τις καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού που προκάλεσαν την αντίδραση της υπουργού, Λίνας Μενδώνη, την “σφήνα” Χρυσοχοΐδη και την παρέμβαση της Αστυνομίας, δεν προκάλεσε μόνο την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε “μαλλιά-κουβάρια” και το… ΚΙΝΑΛ, με τον Σταμάτη Μαλέλη να κατηγορεί τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για “γελοιότητες”.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Την επίσημη θέση για το θέμα που έχει προκύψει -και σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα αφού ασχολούνται μ’ αυτό δύο υπουργοί, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και κόμματα- εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “

Ο υπερβάλλων ζήλος δύο – κατά τα φαινόμενα αναρμόδιων – υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και η προθυμία της Ελληνικής Αστυνομίας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της για κάποιες καταγγελίες ελάσσονος σημασίας οδήγησαν σε τραγελαφικές εικόνες μέσα στο Σαββατοκύριακο”.

Ωστόσο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φαίνεται πως ήταν σε άλλο μήκος κύματος, αφού έδειξε να “υιοθετεί” την εκδοχή χρήστη του facebook που βρισκόταν στον κινηματογράφο “Αελλώ”. Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του έφερε σε αντιδιαστολή την “επώνυμη μαρτυρία” με τα “τρόλ”.

Μύδρους εξαπέλυσε κατά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος -χωρίς να κατονομάσει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, αλλά σαφώς φωτογραφίζοντάς το- ανέφερε στο Twitter: “Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας“.

Μάλιστα σε παρατήρηση χρήστη του Twitter ότι ο διαχωρισμός “αριστερά – δεξιά” περνάει στις ηλικίες άνω των 55 ετών, ο Σταμάτης Μαλέλης πρόσθεσε: “Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει σε κινηματογράφους”.

Το “γάντι” σήκωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που έγραψε στον Σταμάτη Μαλέλη: “Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο ΠΑΣΟΚ είμαι, σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;” με τον επικεφαλής της “Κίνησης 81” να του απαντά: “Όπως θα έχεις διαπιστώσει είσαι αντίθετος με την γραμμή του Κιναλ. Και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως! Τώρα το ποιός αλλάζει συχνά θέσεις και πολιτικές ας το κρίνουν άλλοι!“.