Τα “σπάνε” οι κοιλιακοί της Δέσποινας Βανδή – Οι συμβουλές της | dete

Τα "σπάνε" οι κοιλιακοί της Δέσποινας Βανδή - Οι συμβουλές της

Η Δέσποινα Βανδή έχει θέληση και λατρεύει τη γυμναστική! Αυτό εξάλλου φαίνεται και από το εκπληκτικό κορμί της που το ζηλεύουν και 20αρες! Το υπέροχο κορμί της τραγουδίστριας που αυτή την περίοδο κάνει επιτυχία την παράσταση «Το δικό μας σινεμά στο θέατρο Άλσος δεν οφείλεται μόνο στα καλά της γονίδια αλλά και στην συστηματική προπόνηση!

Η Δέσποινα τρέφεται σωστά, δεν στερείται  τα φαγητά που αγαπά αλλά προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά! Σήμερα προέτρεψε όλες τις διαδικτυακές της φίλες να γυμναστούν και να αποκτήσουν ένα υγιές κορμί με τον καλύτερο τρόπο! Μας έδειξε τους  εκπληκτικούς κοιλιακούς της και πραγματικά η Δέσποινα είναι παράδειγμα προς μίμηση!

Διάβασε τις συμβουλές της: Λοιπόν!Οσο κατσαμε,κατσαμε!Αφηστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!!Παμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωριτσα την ημέρα!Εστω 45’!Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δικη σας ώρα!Καντε το προταιρεοτητα σας!Θα δείτε Ποσο θα αλλάξει η διάθεση σας!Εσεις ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγειτε για γρήγορο περπάτημα»!