Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου | dete

Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου

Πολλές εκπλήξεις έκρυβε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών για πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, πρώην αντιδημάρχους, αλλά και πολλούς γνωστούς πατρινούς που δεν κατέφεραν να εκλεγούν.

Μεταξύ άλλων, στην παράταξη του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη εκτός δημοτικού συμβουλίου έμεινε η νυν πρόεδρος του Σώματος Κατερίνα Γεροπαναγιώτη που έλαβε 1.030 σταυρούς  ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος με 918 σταυρούς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Θωμόπουλος (851 σταυρούς), Σάκης Μουστάκας (835 σταυρούς).

Από τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου δεν εξελέγησαν οι: Ο Αθανάσιος Κούστας στέλεχος του Επιμελητηρίου Αχαϊας που έλαβε 590 ψήφους, ο Παναγιώτης Σκέντζος, Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ με 589 σταυρούς και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρβουνιάρης (610 σταυρούς). Από την παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου «εκτός» έμεινε ο καθηγητής νευροχειρουργικής Νίκος Παπαδάκης (πήρε 367 ψήφους),  δημοσιογράφος Νίκος Σύφαντος (609 ψήφους), ο  Σπύρος Πολίτης που συνεργάστηκε με το συνδυασμό ως επικεφαλής του ΚΥΜΑΤΟΣ, έλαβε 1039 σταυρούς.

Από το ΣΠΙΡΑΛ του Πέτρου Ψωμά δεν κατάφεραν να εκλεγούν οι πρώην αντιδήμαρχοι Θεοχάρης Μασσαράς (411 σταυρούς),  Παναγιώτης Βαφέας (364 σταυροί), Γιώργος Σιγαλός και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος (303 σταυροί). Από τον συνδυασμό του Γιώργου Ρώρου δεν εξελέγη η πρώην Αντιδήμαρχος Βικτωρία Αγγελόπουλου που πήρε 414 σταυρούς.