Τα Πατρινά πληρώματα διοργανώνουν το φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού | dete

Τα Πατρινά πληρώματα διοργανώνουν το φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Στα καρναβαλικά πληρώματα ανέθεσε φέτος ο Καρναβαλικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων τη διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019.

Όλα ξεκίνησαν πέρσι όταν έγινε η ανατροπή και 49 πληρώματα ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν «συμπληρωματικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού»... ξεχωριστά από αυτό του Δήμου.

Η απόφαση είχε ληφθεί, μετά από την άρνηση του Δήμου Πατρέων, να τους αναθέσει τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Φέτος τα ίδια πληρώματα έκαναν πάλι την ίδια πρόταση κι ο Δήμος Πατρέων την δέχθηκε.

Πέρσι τα πληρώματα κράτησαν την κλασική δομή του παιχνιδιού με τις φάσεις πλοήγησης στις γειτονίες της πόλης, τις φάσεις πλατειάς με τα παιχνίδια, τους γρίφους, τα θεάματα …κάνοντας μία πιο σύγχρονη προσέγγιση με νέες τεχνολογίες κσι  θέλοντας να λάβουν υπόψη και τον καιρό.

Θα δούμε λοιπόν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και σε κλειστούς χώρους! Την κοινή πρόταση υπογράφουν 52 καρναβαλικά πληρώματα ενώ οι προετοιμασίες, έχουν ήδη ξεκινήσει Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης του καρναβαλιού, ενώ τα πάντα σχετικά με αυτό, μένουν, προς το παρόν, επτασφράγιστο μυστικό!