ΤΟΥΣ «ΕΚΡΑΖΕ» ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο «ΠΑΠΠΟΥΣ»… ΑΠΤΟΗΤΟΣ! Μέρα μεσημέρι… σεξ με ανήλικη στην Κορίνθου! | dete

ΤΟΥΣ «ΕΚΡΑΖΕ» ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο «ΠΑΠΠΟΥΣ»… ΑΠΤΟΗΤΟΣ! Μέρα μεσημέρι… σεξ με ανήλικη στην Κορίνθου!

Το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Αράτου. Στις 12 το μεσημέρι. Ηλικιωμένος άνδρας πλησίασε 12χρονη. Και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Το κοριτσάκι που είναι  ρομά κάτι του είπε και εκείνος έβγαλε από την τσέπη του 5 ευρώ και τας έδωσε. Στάθηκε κάτω από μία σκαλωσιά μια και στο συγκεκριμένο κτίριο γίνονται εργασίες. Τότε η ανήλικη έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι! Ένας οικοδόμος, ο οποίος εργαζόταν στο κτίριο είδε το σκηνικό! Και άρχισε να φωνάζει «βρε τι κάνεις εκεί»; Αμείλικτος ο παππούς. Έκανε λίγα βήματα πίσω και κρύφτηκε κάτω από την σκαλωσιά ώστε να μην μπορεί να τον δει ο οικοδόμος! Μετά από λίγα λεπτά… αποχώρησε!

 

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό! Συμβαίνει κάθε μέρα σε πολλά σημεία της πόλης. Στην Πλατεία Ολγας, στην Πλατεία Γεωργίου, στην οδό Κορίνθου, ακόμη… και στα Ψηλαλώνια, πλατεία στην οποία παίζουν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά!

 

Στο μεταξύ όπως έγραψε ο Κόσμος την περασμένη Παρασκευή,  στην ίδια Πλατεία , μήνες τώρα, σε καθημερινή βάσει, δύο γυναίκες - μια νεαρής ηλικίας και η άλλη γύρω στα 40 – έχουν ορμητήριο στο κάτω αριστερά μέρος της πλατείας «ενοχλούν» άνδρες περαστικούς  και σε πολλές περιπτώσεις κάνουν άσεμνες προτάσεις σε ηλικιωμένους.

Οι καταγγέλλοντες ερωτούν: «Επειδή είναι μόνο δυο γυναίκες, συγκεκριμένες και γνωστές, δεν θα μπορούσε κάποιος υπάλληλος της αστυνομίας με διακριτικό τρόπο να τους κάνει τις δέουσες συστάσεις. Είναι πολύ απλό να απομακρυνθούν 2 γυναίκες πάρα 100 ηλικιωμένοι που ενδέχεται να πέσουν «θύματά τους»!

 

Στις περιπτώσεις των ηλικιωμένων, οι συγκεκριμένες γυναίκες ζητούν 5-10 ευρώ για στοματικό κυρίως έρωτα, ενώ η «ταρίφα» ανεβαίνει ελάχιστα αν ο ηλικιωμένος διαθέτει χώρο για… ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή! Και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες… μέχρι και καρότσι με μωρό έχει η μία εξ αυτών!

 

Στην ίδια Πλατεία κάποιες φορές συχνάζουν και ανήλικες ρομά, οι οποίες επίσης με το αζημίωτο καλούν τους ηλικιωμένους για ερωτικές συνευρέσεις.