«Σφάζονται» Θανάσης Νταβλούρος και Γιώργος Κουτρουμάνης | dete

«Σφάζονται» Θανάσης Νταβλούρος και Γιώργος Κουτρουμάνης

Στα… χαρακώματα βρίσκονται πλέον οι Θανάσης Νταβλούρος και Γιώργος Κουτρουμάνης, μετά από την ανακοίνωση στο παρα – ένα της νέας υποψηφιότητας του πρώην βουλευτή, ο οποίος αρχικά ήταν κομμένος από το ψηφοδέλτιο. Η υποψηφιότητα του Θανάση Νταβλούρου άλλαξε κατά ένα μέρος τα δεδομένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό των εν λόγω «γαλάζιων» υποψηφίων.

Κι αυτό διότι και οι δύο προσδοκούν στη στήριξη ενός ευρέως γνωστού κομματικού κυκλώματος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που όχι μόνο απέτυχε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με καμώματα που κινούνται στα όρια της πολιτικής και ηθικής νομιμότητας, κυρίως έναντι του Άδωνη Γεωργιάδη, στον οποίο (υποτίθεται ότι) πρόσκειται.

 

Τους έχουν «δώσει»στην Πειραιώς

Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες. Η Πειραιώς έχει ενημερωθεί εγγράφως για τα τεκταινόμενα του συγκεκριμένου κυκλώματος και φέρεται να έχει αποφασίσει το «ξήλωμα» του μετά από τις επικείμενες εκλογές. Κι αυτό αναμένεται να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά πολλά.

Άλλωστε, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει αναλάβει μετά από τις εκλογές πιθανότητα τη διακυβέρνηση της χώρας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έθεσε υποψηφιότητα και στην Αχαϊα να έχει ενδεχομένως κρατήσει και την έδρα της, είναι προφανές ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό περιθώριο να δοθεί η παραμικρή άφεση μαρτυριών.

Ιδίως μάλιστα από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για θέματα πολιτικής ηθικής.

 

Και ο Άδωνης «βλέπει» αλλού,«σπρώχνοντας» άλλους υποψήφιους

Εκείνος που έχει αναλυτική εικόνα και προσωπική άποψη για τα όσα έχουν γίνει είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, καθώς δύο στενοί φίλοι του στην Πάτρα τον ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά για τα πάντα!

Και η πρώτη αντίδραση του ήταν να στραφεί σε προσωπικό επίπεδο στη στήριξη άλλων υποψηφίων, την ώρα που οι Θανάσης Νταβλούρος και Γιώργος Κουτρουμάνης«σκοτώνονται» για την εύνοια του και την υποστήριξη του εν όψει των εκλογών, την οποία, ωστόσο, δεν έχει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος!