Συνεχίζουν με Νίκο Μουτσινά οι Πατρινοί “Alcatrash” | dete

Συνεχίζουν με Νίκο Μουτσινά οι Πατρινοί "Alcatrash"

Κατέκτησε τη μερίδα του λέοντος στην μεσημεριανή ζώνη της περιόδου 2018-19 και αποτέλεσε το μήλον της έριδος για πολλά κανάλια.

Μετά το διαζύγιο με το Open Beyond, ο Νίκος Μουτσινάς μετακομίζει προς Φάληρο μεριά και το «Για την Παρέα» γίνεται «Καλό μεσημεράκι». Με τον αέρα του νικητή ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, αναμένεται και φέτος να παίξει ψηλά στα νούμερα τηλεθέασης, έχοντας στο πλευρό του τους  δικούς μας «Alcatrash».

Το πατρινό συγκρότημα μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, κατά το οποίο εκτός από τις εμφανίσεις στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού περιλάμβανε δεκάδες live σε όλη την Ελλάδα, θα ακολουθήσει το Νίκο Μουτσινά στο νέο του εγχείρημα. Εξάλλου κατά κοινή ομολογία, η παρουσία του Ανδρέα, του Πέτρου, του Κωνσταντίνου και του Σταύρου, δίπλα του, εκτόξευσαν την εκπομπή.

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι οι «Alcatrash» θα βρίσκονται κάθε Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ τις Πέμπτες θα εμφανίζονται σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου. Τέλος τα Σάββατα θα ντύνουν με τις μουσικές τους νότες τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Πειραιά.