Συνεργασία μεγατόνων: Beyonce και Adele ετοιμάζουν ντουέτο | dete

Συνεργασία μεγατόνων: Beyonce και Adele ετοιμάζουν ντουέτο

Ένα ντουέτο που θα απασχολήσει τα μουσικά δρώμενα, αποκάλυψαν οι OneRepublic. Η ντίβα της R'n'B, Beyonce, συναντά την πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνη της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια, την Adele.

Beyoncé και Adele ηχογράφησαν ένα τραγούδι για τους OneRepublic, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής της μπάντας. Ο Ράιαν Τέντερ είπε ότι οι δύο τραγουδίστριες ηχογράφησαν ένα τραγούδι καθώς και ότι ο Κρις Μάρτιν των Coldplay τις συνοδεύει στο πιάνο.

Ο τραγουδιστής των OneRepublic έκανε τις αποκαλύψεις για την Beyonce και την Adele σε συνέντευξη που παραχώρησε στα παρασκήνια του Global Citizen Festival 2019. Την περασμένη εβδομάδα η Beyonce έβλεπε το νέο της κέρινο ομοίωμα να αντικαθιστά (προσωρινά) εκείνο της βασίλισσας Ελισάβετ στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου.

Πότε αναμένεται το νέο ντουέτο Beyonce με Adele
Ο Τέντερ μιλούσε σε δημοσιογράφο για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και ανακοίνωσε ότι οι Beyoncé, Adele και Martin όλοι μαζί θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε αυτό.

Θα είναι το πρώτο τραγούδι στο οποίο οι βασίλισσες της ποπ Beyoncé και Adele θα ενώσουν τις φωνές τους. Η Beyoncé και ο Κρις Μάρτιν συνεργάστηκαν το 2015 στο τραγούδι των Coldplay ‘Hymn For The Weekend’ από το άλμπουμ τους ‘A Head Full of Dreams’.