Συνεδριάζει εκτάκτως το δημ. συμβούλιο Δυτικής Αχαϊας για τον ΦΟΔΣΑ | dete

Συνεδριάζει εκτάκτως το δημ. συμβούλιο Δυτικής Αχαϊας για τον ΦΟΔΣΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συγκαλεί σημερα Πέμπτη η δημοτική αρχή στον δήμο δυτικής Αχαΐας με αφορμή τις εξελίξεις στο ΦΟΔΣΑ και την εκλογή στη θέση του προέδρου του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα συνεδριάζει το ΔΣ εκτάκτως για να συζητηθεί το παρακάτω θέματα:
Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σχετικά με την συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2019, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) σχετικά την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου, κατόπιν του υπ.αριθ. πρωτ. 12027/30-2019 εγγράφου του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.
«Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι το θέμα αφορά τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας που εδρεύει στον δήμο μας και οφείλουμε να ενημερώσουμε το σώμα», εξήγησε ο Π. Κουνάβης.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΔΣ και ο δήμαρχος είχαν λάβει επιστολή από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρ. Νικολάου για έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ.
Ακολούθησε επιστολή στον πρόεδρο του ΔΣ από τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας τονίζοντας τα εξής:
κ. Πρόεδρε
μετά την χθεσινή συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.), παρακαλώ όπως συγκαλέσετε σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα για την σχετική συνεδρίαση του ανωτέρω οργάνου».