Συναγερμός στο Παλάτι – Πρώην φυλακισμένος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον | dete

Συναγερμός στο Παλάτι - Πρώην φυλακισμένος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Η βασιλική οικογένεια έχει διατάξει ειδική έρευνα για τις συνθήκες που επέτρεψαν σε έναν πρώην φυλακισμένο να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τον πρίγκιπα Τζορτζ. Ο 40χρονος εγκληματίας, Ντάρεν Μπένζαμιν, που είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για τον βασανισμό ενός άνδρα, κατάφερε να περάσει από τις πύλες του παλατιού του Κένσιγκτον ως υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας.

Ο εν λόγω άνδρας είχε αναλάβει να παραδώσει κάποια έπιπλα στο παλάτις στις 14 Ιουλίου, όταν βρέθηκε μπροστά στα τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, που βρίσκονταν στην αυλή μαζί με την νταντά τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Express.

O Μπένζαμιν είπε στους φίλους του πόσο ευχάριστος ήταν ο Τζορτζ μόλις τον είδε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν για το περιστατικό και έχουν ήδη ζητήσει να μάθουν πώς ένας καταδικασμένος κακοποιός κατάφερε να βρεθεί κοντά στα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας έτσι κενά στην ασφάλεια του Παλατιού.