Συγκινητικό – Κύμα συμπαράστασης στο ζευγάρι από την Πάτρα που δεν είχε για τη ΔΕΗ | dete

Συγκινητικό - Κύμα συμπαράστασης στο ζευγάρι από την Πάτρα που δεν είχε για τη ΔΕΗ

Μεγάλο είναι το κύμα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε για την στήριξη ενός ζευγαριού Πατρινών το οποίο βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει καν την ΔΕΗ την ώρα που ο σύζυγος νοσηλεύεται επί μακρόν στο Νοσοκομείο.

Το θέμαr ευαισθητοποίησε και παράλληλα κινητοποίησε αρκετούς συμπολίτες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού και το στήριξαν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά σε αυτή την πολλή δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.

Τόσο μεμονωμένοι Πατρινοί όσο και αρκετά μέλη τη Ομάδας Αλληλεγγύης του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε ήρθαν σε επαφή μαζί τους και ενίσχυσαν την προσπάθεια που κατέβαλαν σε πρώτη φάση μα μην τους κοπεί το ρεύμα στο σπίτι.

Η απειλή ήταν άμεση καθώς το χρέος του ζευγαριού είχε ξεπεράσει τις 8.000 ευρώ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ να απειλούν με άμεση διακοπή. Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι η έκκληση για βοήθεια έγινε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό που αγγίζει τα 3.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν στον κωδικό της οικογένειας με αποτέλεσμα να παγώσει τελικά η διαδικασία για τη διακοπή του ρεύματος.