Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου για τον Γιώργο Νταγιούκλα | dete

Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου για τον Γιώργο Νταγιούκλα

Ο Γεώργιος Νταγιούκλας είχε χάσει την ζωή του την Κυριακή 15 Μαΐου του 2016, σε ηλικία 17 ετών, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

H μητέρα του Γλυκερία Λύτρα κάνει φέτος μια εκστρατεία ενημέρωσης για τη χρήση του κράνους και ανήμερα των γενεθλίων -σαν σήμερα- του αδικοχαμένου γιου της, κάνει έκκληση σε όλους με μία εκδήλωση μνήμης και αφύπνισης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στις 6 σήμερα το απόγευμα. Τις εκδηλώσεις στηρίζει η τοπική Αστυνομία με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Γεωργίου, πραγματοποιείται  η κεντρική εκδήλωση, ανοιχτή προς το κοινό, με βασικό ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Υπηρεσιών Τροχαίας και θα αναπτύξει ομιλία με αντικείμενο « Οδική Ασφάλεια- Ειδική Αναφορά σε τροχαία ατυχήματα της περιοχής μας και χρήση κράνους».

Θα παραστούν και θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμούς σύλλογοι μοτοσικλετιστών της Αχαΐας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Πατρών. Στο τέλος θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το σημείο που ο Γεώργιος Νταγιούκλας έχασε την ζωή του.