Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό | dete

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, την παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, Θεοπίστης Πέρκα και της ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και της Ελληνικό Α.Ε., σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ολοκληρώθηκε στις 14 Μαΐου 2019 η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και συνεδρίασε σήμερα το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Στη σύσκεψη αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνή διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται, αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

Συμπερασματικά, μετά τη σημερινή συνάντηση, η κυβέρνηση εκτιμά, ότι η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού–Αγίου Κοσμά θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί.