Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης η ταινία της πατρινής Ισμήνης Σακελλαροπούλου | dete

Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης η ταινία της πατρινής Ισμήνης Σακελλαροπούλου

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Πατρινής Ισμήνης Σακελλαροπούλου «Μπάμπουσκα- η τελευταία κούκλα». Η υπόθεση του έργου βασίζεται σε μια από τις πιο τρομαχτικές ιστορίες των τελευταίων χρόνων και σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού. H ταινία συμμετέχει στην Agora Film Market του 60ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από τις 2- 9 Νοεμβρίου 2019 στην Αποθήκη Γ.

Ο Αντρέι, ένας ευφυής ακαδημαϊκός, ανακαλύπτει αναπάντεχα μία γυναίκα μέσα στον τάφο ενός μικρού κοριτσιού, πάνω στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει τις μυστικές του “αποστολές”. Η απρόσμενη αυτή συνάντηση, οδηγεί στην ψυχολογική εκτόνωση των συναισθημάτων και ιδιαιτεροτήτων τεσσάρων ισχυρών χαρακτήρων και στην αποκάλυψη μυστικών που ήταν καλά κρυμμένα για πολλά χρόνια.

ΣΕΝΑΡΙΟ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ισμήνη Σακελλαροπούλου

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Ζουγανέλης/Deadbeat Escapement/ Electricity Studio/ Ισμήνη Σακελλαροπούλου/ Faded Hopes

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: (με σειρά εμφάνισης): Αdrian Frieling, Ισμήνη Σακελλαροπούλου, Σπύρος Χελιώτης, Άννα Παπαγεωργίου και  η μικρή Αρτέσα Καμπεράι.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ: Δημήτρης Σπανός, Άγγελος Βαλμάς, Μάρα Σύρρη, Νίκος Καριντζιάς, Αλέξανδρος Κεσίδης, Γιάννης Παντελακάκης, Φοίβος Σιδέρης.