Στη φυλακή Ρομά που ασέλγησε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της | dete

Στη φυλακή Ρομά που ασέλγησε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της

άθε όριο ξεπέρασε ένας 36χρονος Ρομά στον Βόλο ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον μιας 16χρονης και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών της.

Ο δράστης πλησίασε την ανήλικη έξω από ένα σούπερ μάρκετ, στο όποιο ψώνιζε η κοπέλα μαζί με τους γονείς της, και της έπιασε το στήθος. Αμέσως άρχισε να τρέχει ξυπόλητος με τον πατέρα της 16χρονης και δυο περαστικούς να τον κυνηγούν και να τον ακινητοποιούν ελάχιστα μέτρα μακριά.

Ο 36χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίο κλήθηκαν στο σημείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε το βαρύ, ποινικό παρελθόν του. Ο Ρομά έχει καταδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2014 για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις καθώς και για κλοπές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο δράστης, ο οποίος κατοικεί στο συνοικισμό του Αλιβερίου, παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εκεί, ο 36χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του με αποτέλεσμα το δικαστήριο να μην του χορηγήσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής και να τον καταδικάσει σε φυλάκιση δυο μηνών.

Ο νεαρός Ρομά αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές Δομοκού όπου θα εκτίσει την ποινή του.