Στην Πάτρα o 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Bartenders | dete

Στην Πάτρα o 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Bartenders

H Ένωση Bartenders Ελλάδος (ΕΜΕ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 11ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού Young Bartenders,ο οποίος θα διεξαχθεί στη Πάτρα, στις 25-26 Νοεμβρίου (ημέρες Δευτέρα και Τρίτη) στα πλαίσια της εκδήλωσης   W-EAT SPIRIT   στην κεντρική αίθουσα του πολυχώρου ROYAL (παλαιό Πτωχοκομείο), και προσκαλεί όλους τους νέους και νέες bartenders  της χώρας να συμμετάσχουν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν bartenders από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από 18-26 χρόνων (ημερ. γέννησης από 26-11-1993 έως 26-11-2001) πού εργάζονται σε μπαρ είτε είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι τουριστικών σχολών με εκπαίδευση στο μπαρ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για την ανάδειξη των καλύτερων νέων bartenders στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τη νέα και πολύ δυναμική γενιά επαγγελματιών που στελεχώνουν την αγορά.

Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν γευστικά και τεχνικά σε μία πρωτότυπη συνταγή με βάση τα προϊόντα των χορηγών. Τις ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ και τεχνικής κατάρτισης των διαγωνιζομένων θα κρίνει, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΜΕ, εξειδικευμένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το Δ.Σ της Ένωσης καθώς και έμπειρους γευσιγνώστες, sommelier, δημοσιογράφους γαστρονομίας, managers και bartenders .

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν σαν δώρα σεμινάρια που θα αφορούν το επάγγελμα μας,  από τις Σχολές Bar Academy. Bar Philosophy, Bartista Project

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.