Στην Πάτρα το Coding Hive | dete

Στην Πάτρα το Coding Hive

 

To Coding Hive είναι μια μοναδική πρωτοβουλία στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε από την κορυφαία εταιρία πληροφορικής, INTRASOFT International, με σκοπό να παρέχει εντατική εκπαίδευση πάνω σε τεχνολογίες αιχμής στο χώρο του προγραμματισμού. Πρόκειται για μια προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανάδειξη και ανάπτυξη της νέας γενιάς επαγγελματιών στο χώρο της Πληροφορικής, που έχουν πάθος με τον προγραμματισμό και τις νέες τεχνολογίες και επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στη σταδιοδρομία τους, στην κορυφαία εταιρία Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Το Coding Hive αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στην Πάτρα και θα προσφέρει 25 δωρεάν υποτροφίες σε νέα ταλέντα από το χώρο της Τεχνολογίας, και τη δυνατότητα:

Να εκπαιδευτούν εντατικά σε τεχνολογίες αιχμής από έμπειρους επαγγελματίες της INTRASOFT International

Να συνεργαστούν με κορυφαίους technical experts σε ομαδικά projects, καλλιεργώντας σημαντικές δεξιότητες και

Να διεκδικήσουν μετά το πέρας της εκπαίδευσης μία θέση εργασίας στην INTRASOFT International

Ο κος. Αλέξανδρος Μάνος, CEO της INTRASOFT International, δήλωσε πως «τo Coding Hive στην Πάτρα συμβολίζει το πάθος μας για κώδικα και την επιθυμία μας να αναδείξουμε και να συνεργαστούμε με τους προγραμματιστές του μέλλοντος, σε μια από τις πιο τεχνολογικά δραστήριες πόλεις στην Ελλάδα. Οι επόμενες δεκαετίες θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε και οι προγραμματιστές θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων, εξάλλου “You can’t go wrong if you know how to code”»!