Στην Πάτρα η Μαρία Σπυράκη για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΟΔΕ  Αχαϊας | dete

Στην Πάτρα η Μαρία Σπυράκη για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΟΔΕ  Αχαϊας

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ  Αχαϊας, την προσεχή Παρασκευή 5 Ιουλίου, έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό, οι 11 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος  (ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ώρα θα πραγματοποιεί ομιλία στην Θεσσαλονίκη), καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ανδρέας Μαζαράκης.

Τόσο η κεντρική ομιλήτρια, όσο και υποψήφιοι βουλευτές, αναμένεται να ζητήσουν απ΄όλους  είναι σε εγρήγορση , επιδιώκοντας να πείσουν και τους πιο δύσπιστους, ότι η Ν.Δ. πιο ανανεωμένη αλλά και πιο ενωμένη από ποτέ με την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που εμπνέει ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων, ώστε από τις 8 Ιουλίου να επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα με κυβέρνηση της Ν.Δ. και πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μεγάλο στοίχημα ασφαλώς, όπως το έχει περιγράψει προ ημερών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι να αναδειχθεί η Ν.Δ. πρώτη δύναμη και στην Αχαϊα. Ενδεικτικό του κλίματος αισιοδοξίας που επικρατεί για το εκλογικό αποτέλεσμα της προσεχούς Κυριακής, είναι ότι ήδη από το εκλογικό κέντρο του  κόμματος, έχουν διανεμηθεί πάνω από 10.000 ψηφοδέλτια σε πολίτες που προσέρχονται καθημερινά.

Αύριο το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, θα γίνει συγκέντρωση εθελοντών, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες, κυρίως στον τομέα των εκλογικών αντιπροσώπων.