Σοκ: Νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό | dete

Σοκ: Νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών από την γυναίκα που εμπιστεύτηκαν οι γονείς του να το προσέχει. Ωστόσο, η νεαρή από φύλακας άγγελος του μωρού που θα έπρεπε να είναι... κατέληξε να γίνει η δολοφόνος του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα που ακόμα και ο πιο αρρωστημένος νους αδυνατεί να σκεφτεί συνέβη στην Ρωσία από μία 23χρονη.

Όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μωρού άφησαν την 23χρονη μόνη της μαζί του, καθώς έπρεπε να πάνε μαζί σε μία κηδεία. Τότε εκείνη πήγε σε ένα δάσος, όπου στραγγάλισε το μωράκι, το μαχαίρωσε και στη συνέχεια έκαψε το άψυχο κορμάκι του.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν το μωρό και τη νταντά του και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η νεαρή εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το καμμένο σώμα του Bogdan στα χέρια της.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η αστυνομία εξακρίβωσε μέσω των social media ότι ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν την σοκαριστική δολοφονία του Bogdan.

Ωστόσο, η αστυνομία διερευνά τα αίτια για την άγρια δολοφονία του μωρού, μιας και το παιδί ήταν ετεροθαλής αδερφός του συντρόφου της, Andrey, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει από την 23χρονη να χωρίσουν.