Σκάφος τεραστίων διαστάσεων στο λιμάνι του Αιγίου | dete

Σκάφος τεραστίων διαστάσεων στο λιμάνι του Αιγίου

Ηρθε για να μείνει για λίγες μέρες στο λιμάνι του Αιγίου και ήδη έχει πυροδοτήσει συζητήσεις σε όλη την πόλη. Ο λόγος για το υπερπολυτελές yacht "Nourah of Riyad" το οποίο ανήκει στον πρίγκηπα Turki bin Mohammed bin Fahd al Saud, δώρο του πατέρα του Mohammed bin Fahd al Saud, αμφότεροι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Το σκάφος, ολικού μήκους 70 μέτρων και πλάτους 11 μέτρων, έχει σημαία νησιών Cayman και πραγματικά εντυπωσιάζει με την εικόνα του. Το εσωτερικό του διακρίνεται από πριγκιπική πολυτέλεια, με επιχρυσωμένα πόμολα και λεπτομέρειες, αίθουσα κινηματογράφου και πάνω απ'όλα βασιλικές καμπίνες για τους φιλοξενούμενους και το πλήρωμα, γενικά ό,τι αρμόζει στον εγγονό του βασιλιά Salman της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως, για όσους αναρωτιούνται αν επιβαίνουν και ο ίδιος ο πρίγκηπας ή μέλη της οικογένειάς του στο σκάφος, αυτό παραμένει άγνωστο, αν και ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.  αναφέρουν πως μέχρι στιγμής αυτό δεν συμβαίνει και πως μόνο ο έλληνας καπετάνιος και μέλη του πληρώματος βρίσκονται στο Αίγιο. Τουλάχιστον προς το παρόν!  Το γιοτ αυτό είχε περάσει και για λίγες μέρες από το λιμάνι της Πάτρα, αράζοντας στην Mega Yacht του OΛΠΑ.