Σε σχολεία της Πάτρας εκπρόσωποι της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας | dete

Σε σχολεία της Πάτρας εκπρόσωποι της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας

Στον Αγιασμό που τελέστηκε  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Αρσάκεια Σχολεία στο Πλατάνι Πατρών, παρέστη σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ο κ. Μπονάνος, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να υπάρξει «Ιδιαίτερη προσοχή στους ευαίσθητους και τις ιδιαιτερότητες, κανένας μαθητής ή μαθήτρια δεν πρέπει να νιώθει απομονωμένος από το σύνολο».

Παρών στον Αγιασμό που τελέστηκε  στο 1ο και 6ο Γυμνάσια Πατρών σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ο κ. Σακελλαρόπουλος, μεταξύ άλλων είπε: «Σας διαβεβαιώνω οτι  θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να δημιουργήσουμε σχολεία που θα προάγουν τη γνώση, τη κριτική ικανότητα, τη συμμετοχή των μαθητών στο κοινωνικό γίγνεσθαι".