Σε μεγάλη εταιρεία στην Πάτρα… παίζουν Survivor και Shopping Star! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ… | dete

Σε μεγάλη εταιρεία στην Πάτρα… παίζουν Survivor και Shopping Star! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ…

Δεν ξανάγινε! Πασίγνωστη εταιρεία με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται και στην Πάτρα σε μία προσπάθεια «σύσφιξης των σχέσεων» μεταξύ των εργαζομένων και των διευθυντικών στελεχών, και μάλιστα χωρίς καμία αναφορά ή προσπάθεια για σεξουαλική προσέγγιση των γυναικών υπαλλήλων κλπ, διοργανώνει… ριάλιτι παιγνίδια μέσα στην εταιρεία!

«Προ μερικών εβδομάδων παίζαμε shopping star» δηλώνει στον «Κόσμο» μία υπάλληλος. Οι κοπέλες ντύνονταν, περπατούσαν και υπήρχαν κριτές, διευθυντικά στελέχη και ανώτεροι υπάλληλοι, άνδρες και γυναίκες, που βαθμολογούσαν!

Αλλά όπως πληροφορηθήκαμε στην πασίγνωστη αυτή εταιρεία με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ δεν έπαιζαν μόνο το shopping star. Είχαν παίξει και survivor και μάλιστα είχαν κατασκευάσει και ολόκληρες πίστες (παρόμοιες με αυτές που στήνονται στον Άγιο Δομίνικο) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας!

Ένα ακόμη από τα παιγνίδια που παίζουν είναι το γνωστό σε όλους «Dancing with the stars» στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια – εργαζόμενοι της εταιρείας αλλά και το money drop.

Μαθαίνουμε δε πως μέχρι και χρηματικά έπαθλα δίνουν στους νικητές κάθε παιγνιδιού.

Ένα από τα αξιοπερίεργα που είχαν συμβεί στο παρελθόν είναι ότι ενώ η εταιρεία χρησιμοποιούσε υδραυλικό για συγκεκριμένο έργο, μία ημέρα εκείνος δεν πήγε στην δουλειά του γιατί… κατασκεύαζε στίβο ώστε οι εργαζόμενοι και τα διευθυντικά στελέχη να παίξουν… survivor!

Οι εργαζόμενοι που παίζουν και συμμετέχουν σε τέτοια παιγνίδια έχουν φυσικά την εύνοια των διευθυντών. Χωρίς κανένα «ροζ υπονοούμενο». Εύνοια και στην εργασία, αφού τα reality έχουν στόχο… την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των στελεχών της εταιρείας. Προφανώς τους έχουν πει ότι τέτοιου είδους «αμερικανιές» ωφελούν και την ίδια την εταιρεία.

«Εγώ ξέρω ότι αν παίζεις τέτοια παιγνίδια δεν υπάρχει ούτε περίπτωση να σε απολύσουν» μας είπε εργαζόμενος.

Ανεξάρτητα με τα όσα έχουν δει κατά καιρούς τα μάτια μας, τα όσα περιγράφηκαν παραπάνω αν μη τι άλλο…. Είναι πρωτότυπα! Και φυσικά οι συζητήσεις στο περιβάλλον των εργαζομένων… δίνουν και παίρνουν!