Σάρωσαν τα μετάλλια οι Πατρινοί στο Πανελλήνιο Παμπαίδων Α’ – Παγκορασίδων | dete

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Πατρινοί στο Πανελλήνιο Παμπαίδων Α' - Παγκορασίδων

Σε μια ακόμα διοργάνωση οι Πατρινοί αθλητές έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε το Σαββατοκύριακο, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16  που διεξήχθη σε δύο ομίλους, βόρειο (Καβάλα) και νότιο (Χαλκίδα).

 

Πολύ καλό απολογισμό έκανε η ομάδα της Ολυμπιάδας η οποία πανηγύρισε 2 χρυσά μετάλλια, ένα με την Αναστασία Καρέλλα στα 300 μ. όπου κατέκτησε την 1η θέση με 40.48 και ένα ακόμα με τον Αλέξανδρο Σκούρτη που κατέκτησε την 1η θέση στα 1000 μ. με 2.38. Επίσης, στην 2η θέση κατετάγη ο Δημήτρης Κονιδάρης της Ολυμπιάδας που με 28.48 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5.000 μ. στους Παμπαίδες.Πάμε στον Κούρο Πατρών όπου η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ύψος και με επίδοση στο 1.62 κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Ακόμα, χρυσό μετάλλιο απέσπασε και ο Αντώνης Πανταζόπουλος του Εσπέρου όπου στα 3.000 μ. είχε επίδοση  9.06.65 και πήρε την 1η θέση. Παράλληλα, πολύ καλή επίδοση είχαν τα κορίτσια της Παναχαϊκής τα οποία κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 4χ80 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ, με χρόνο 40''63. Στη σκυτάλη έλαβαν μέρος (με τη σειρά που έτρεξαν) οι: Παναγιωτοπούλου Μαρία, Πανωργίου Αγγελική, Παπουτσή Σόνια και Λουκάτου Κατερίνα. Μάλιστα, τη  2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Γκοτσόπουλος του Αρίωνα στη σφαιροβολία με 14.02 αλλά και η Αλ. Κόλα του Αριώνα  όπου με 1.41.24 που είναι ν.α.ρ.  κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.Τέλος, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο ύψος ο Ιωάννης του Αθηνόδωρου Αιγίου με επίδοση 1.72 χάνοντας την 2η θέση στην ισοβαθμία.
Συνολικά οι Αχαιοι αθλητες της ενωσης κατέκτησαν 23 μετάλλια   ( 8 Χρυσά – 9 Αργυρά – 6 Χάλκινα ) και είχαν 27 πλασαρίσματα από 4η έως και 8η θέση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου να δίνει συγχαρητήρια σε όλους.