Σάλος από το δεύτερο ΟΧΙ του ΕΟΠΥΥ στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ | dete

Σάλος από το δεύτερο ΟΧΙ του ΕΟΠΥΥ στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

Για δεύτερη φορά το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ είπε ΟΧΙ στο αίτημα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Η θεραπεία μπορεί να παρασχεθεί μόνον έως την ηλικία των 24 μηνών. Ο μικρός είναι ήδη 18 μηνών. Ο χρόνος κυλά και δεν υπάρχουν περιθώρια. O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ από τη Χαλκίδα πάσχει από μια σπάνια εκφυλιστική νόσο, που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του και αν δεν μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό η ζωή του, κινδυνεύει.

Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook αναφέρθηκε: Δυστυχώς απορριφθηκαμε από το ανώτατο υγειονομικο συμβούλιο για δεύτερη φορά... Συνεχίζουμε όμως, για το παιδάκι μας θα κάνουμε τα πάντα... Συνεχίζουμε χάρη σε σας που είστε δίπλα μας! Τίποτα δεν χάθηκε όσο μας στηρίζετε!! Να είστε όλοι καλά!!!

ην ίδια ώρα διαψεύστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με  τα οποία ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με την οικογένεια. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κάνει tweet δημοσίευμα με τίτλο "Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας του". Η οικογένεια το διέψευσε και εν συνεχεία ο Υπουργός έσβησε το σχετικό tweet.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ!! έγραψε η οικογένεια.