ΣΥΡΙΖΑ – Από την Πάτρα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών | dete

ΣΥΡΙΖΑ - Από την Πάτρα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών

Από την Πάτρα και την Αχαΐα, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται  να ξεκινήσει η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η καμπάνια, το σήμα για την έναρξη της οποίας έδωσε την Κυριακή από το Φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος, θα είναι ευρεία και στοχεύει να ανοίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Η προσπάθεια θα γίνει τόσο ηλεκτρονικά από την ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που τίθεται σε λειτουργία όσο και δια ζώσης «από γειτονιά σε γειτονιά και από πόλη σε πόλη», όπως είπε και ο ίδιος πρόεδρος του κόμματος.

Η πρεμιέρα αυτής της εκστρατείας αναμένεται να γίνει από την Πάτρα και την Αχαΐα, η οποία είναι άλλωστε και η εκλογική περιφέρεια του πρώην Πρωθυπουργού. Η ακριβής ημερομηνία της καθόδου Τσίπρα στο Νομό δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί όμως όλες οι πληροφορίες που προέκυψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Αθήνα, συγκλίνουν ότι η Αχαΐα θα είναι η πρώτη περιοχή που θα επισκεφθεί ο αρχηγός της Αξιωματική Αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας του Αλ. Τσίπρα αναμένεται να γίνει ανοικτή πολιτική συγκέντρωση όπου μεταξύ άλλων θα γίνει και το αντίστοιχο κάλεσμα εγγραφών νέων μελών στην παράταξη.