ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ- Μαρία Μανουσάκη: Η συμμετοχή του κόσμου μας συγκινεί ιδιαίτερα | dete

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ- Μαρία Μανουσάκη: Η συμμετοχή του κόσμου μας συγκινεί ιδιαίτερα

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα»  Κατερίνα Παναγοπούλου και η συντονίστρια του Παραρτήματος Πάτρας  Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη μας προσκαλούν στο καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ» διατηρώντας για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ», Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει φέτος η swing ερμηνεύτρια Πένυ Μπαλτατζή πλαισιωμένη από την μπάντα της. H Μαρία Μανουσάκη αποκαλύπτει τι αναμένουμε από την εκδήλωση καθώς επίσης παρουσιάζει το ρόλο και τη δράση ου σωματείου.

 

«Αχαιών Γεύμα Αγάπης» από τις Καλλιπάτειρες της Πάτρας. Τι περιμένουμε να δούμε στο γεύμα αυτό;

Το Αχαιών Αγάπης γεύμα να αποτελεί κάθε χρόνο ένα πετυχημένο θεσμό της πόλης μας αναδεικνύοντας την παραγωγικότητα την δημιουργία την επικοινωνία και την αλληλεγγύη  με τις αναμενόμενες πάντοτε εκπλήξεις που ποτέ δεν προαναγγέλλουμε. Πάντοτε όμως θα  φροντίζουμε η εκδήλωση αυτή να διέπεται από μια ξεχωριστή αισθητική ,ποιότητα και φινέτσα.

Ποιος ο λόγος και ο σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης;

Ο σκοπός  της εκδήλωσης παραμένει διττός πρώτον  η ανάδειξη της τοπικής παραγωγικής διαδικασίας και προβολή ανθρώπων της Αχαΐας που ξεχωρίζουν ενίοτε και δεύτερον η ενίσχυση μιας  προσπάθειας  με ευρεία κοινωνική αναφορά της πόλης μας στεκούμενη με αλληλεγγύη και αγάπη σεβόμενη πάντα και δικαιολογώντας την ανθρώπινη υπόσταση μας.

 

Τι χρειάζεται κάποιος να κάνει για να μπορέσει να παρευρεθεί στο γεύμα;

Να φροντίσει έγκαιρα να προμηθευτεί την πρόσκληση. Όλες οι πληροφορίες επικοινωνίας φυσικά αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση. Βέβαια να ευχαριστήσω ήδη όσους έχουν προμηθευτεί τις προσκλήσεις τους. Η συμμετοχή του κόσμου μας συγκινεί ιδιαίτερα και τους εκφράζουμε όλοι την ευγνωμοσύνη μας.

 

Υπάρχει άλλος τρόπος που θα μπορούσε κάποιος που επιθυμεί να βοηθήσει και να στηρίξει το σωματείο;

Οτιδήποτε προσφέρεται ως χορηγία  εξυπηρετώντας πάντοτε τους στόχους και τους σκοπούς που η Καλλιπάτειρα ως σωματείο πρεσβεύει.

 

Περιμένουμε κι άλλες δράσεις και σχετικές εκδηλώσεις στο μέλλον;

Φυσικά ναι όπως σίγουρα θα γνωρίζετε ότι έχουμε υλοποιήσει και άλλες δράσεις  που πάντοτε θα τις διέπουν το όραμα που έχουμε και πρεσβεύουμε ως Καλλιπάτειρα και είναι Οι αρχές και οι αξίες μας να απλωθούν και στην κοινωνία και να προσφέρουν διεξόδους ζωής και εναλλακτικές προτάσεις, με νόημα και σκοπό για τον καθένα. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία.