ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕ ΤΕΛΕΤΗ «ΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ… ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ! Η μαμά… δεν άφησε να γίνει ο γάμος! | dete

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕ ΤΕΛΕΤΗ «ΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ… ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ! Η μαμά… δεν άφησε να γίνει ο γάμος!

O γάμος που αναβλήθηκε και μάλιστα… για δεύτερη φορά μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο, είναι το θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό στην Αχαϊα.

 

Εκείνος γόνος καλής οικογενείας από περιοχή εκτός Πατρών! Η οικογένειά του όμως είναι «διάσημη» στα πέρατα του νομού και όχι μόνο! Φέρει «βαρύ» όνομα! Η αγαπημένη του, μία όμορφη νεαρή η οποία όμως… δεν ήταν του γούστου της μαμάς! Η μητέρα του γαμπρού φαίνεται πως δεν υπολόγιζε την καρδιά του «κανακάρη» της αλλά… το αν θα παντρευτεί μία γυναίκα «ισάξια» ή και «καλύτερη» με βάση τις δικές της περγαμηνές.

 

Η νύφη κατάγεται από χωριό και αυτό που συνέβη προ ημερών… «σκανδάλισε» την ευρύτερη περιοχή! Καθ’ ότι ο γάμος είχε κανονιστεί, οι καλεσμένοι είχαν ειδοποιηθεί και ετοιμαστεί… μέχρι και η εκκλησία είχε αρχίσει να στολίζεται!

 

Και ξαφνικά… έπεσε ο «κεραυνός»! Η Εκκλησία ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή από την πλευρά του γαμπρού (λίγο πριν αρχίσει ο γάμος) ότι … η τελετή αναβάλλεται… επ’ αορίστον! Και φυσικά η νύφη… όχι απλά έπεσε από τα σύννεφα, αλλά… της ήρθε ταμπλάς!

 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ακόμη και πέρυσι είχε επιχειρηθεί να γίνει γαμήλια τελετή για το αγαπημένο ζευγάρι, αλλά… ακυρώθηκε και πάλι λόγω της άρνησης της μητέρας.

 

Αυτή τη φορά όμως δείχνει η απόφαση να είναι οριστική! Ο γαμπρός προφανώς «υποτάχθηκε» στην θέληση της μαμάς, και η αγαπημένη του… έμεινε στα κρύα του λουτρού!

 

Και αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας,… ανέβηκε και πάλι τα σκαλιά του σπιτιού της και προφανώς… πλάνταξε στο κλάμα! Ε δεν είναι και λίγο αυτό που της συνέβη!

 

Ολη η περιοχή από εκείνη την ημέρα… συζητά την αναβολή του γάμου!  Ο γάμος θα ήταν κοσμικός και αρκετοί ήσαν οι προσκεκλημένοι! Και «επίσημοι» από την ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας. Οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τον «αντίκτυπο» που είχε η ακύρωση της τελετής! Οσο για το ζευγάρι; Δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε μεταξύ τους! Σίγουρα πάντως η νύφη (και δικαιολογημένα) θα τα έχει πάρει στο κρανίο!