Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Για εμένα η ζωή έχει τελειώσει | dete

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Για εμένα η ζωή έχει τελειώσει

Τον δικό τους Γολγοθά ζουν οι γονείς της Eλένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο στη Ρόδο. “Πολύ πίκρα… Πολύ μεγάλος καημός… Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα την ξαναδώ γιατί μου έρχεται τρέλα μεγάλη και μίσος. Αυτός ο βασανισμός του παιδιού μου στα χέρια τους, να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο”, είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μιλώντας στο STAR.

“Λυπήθηκα πολύ που ήταν νέα παιδιά. Νέοι άνθρωποι μπορούν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Την πέταξαν ζωντανή. Η Ελένη στα χέρια τους έζησε όλες τις μορφές βίας, βασανισμού, σαδισμού. Ώρες – ώρες θολώνει το μυαλό μου, ηλιαχτίδα δεν υπάρχει. Η Ελένη η δικιά μου ήταν μία, δεν μπορεί να έρθει καμία άλλη σε αυτή την θέση… Η νύχτα είναι η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας γιατί ταυτίζομαι με αυτά που πέρασε” σημείωσε και πρόσθεσε:

“Δεν θέλω να έρθει ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα γιατί θα υπάρχουν οικογένειες δίπλα μου που θα έχουν τα παιδιά τους και εγώ δεν θα έχω το παιδί μου. Για εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει. Το Πάσχα που ο κόσμος θα πίνει, θα τρώει και θα διασκεδάζει και όλοι θα έχουν τη θέση τους στο τραπέζι, στο δικό μου τραπέζι το κάθισμα που καθόταν θα είναι πάντα κενό. Είχα όνειρο να την δω νύφη, τώρα δεν θα το ζήσω ούτε αυτό. Έκανα όνειρα και μου τα πήραν, μου τα ισοπέδωσαν και μας έριξαν να ζούμε στα τάρταρα.