Πύργος: Ψάχνοντας τον… τυχερό του Τζόκερ | dete

Πύργος: Ψάχνοντας τον… τυχερό του Τζόκερ

Για έβδομη φορά το Τζόκερ «πέφτει» στον Πύργο την τελευταία δεκαετία και το μεγάλο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Την Κυριακή η τύχη χαμογέλασε για έναν τυχερό δίνοντάς του σχεδόν 900.000 ευρώ. Έναν τυχερό που πήγε διαβασμένος στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην πλατεία Ηφαίστου στα Χαλικιάτικα και έπαιξε 24 στήλες καταβάλλοντας το ποσό των 12 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του πρακτορείου Βασίλης Μαλαπέτσας, μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το τυχερό δελτίο 5+ 1 παίχτηκε στο πρακτορείο μας.
Όλο το προσωπικό του πρακτορείου, είμαστε ευτυχισμένοι που ο υπερτυχερός κέρδισε γύρω στις 900.000 €. Εύχομαι να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις ημέρες μας και ευχόμαστε όλοι σε καλή μεριά. Ο υπερτυχερός έπαιξε 24 στήλες, έχει παίξει 6 νούμερα επάνω δηλαδή στο πεδίο με τα 45 νούμερα και 4 κάτω στο πεδίο του Τζόκερ, το δελτίο ήταν αξίας 12 €» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά στην περιοχή αλλά και στην πόλη ευρύτερα έχουν αρχίσει από την πρώτη στιγμή να αναπτύσσονται σενάρια σχετικά με την ταυτότητα του υπερτυχερού.

Αρκετοί κάνοντας πλάκα, δήλωναν και μέσα από τα social media πως αυτοί είναι οι τυχεροί με τα σχετικά πειράγματα να ακολουθούν στα σχόλια.

ilialive.gr