«Πόλεμος» στην Creta Farms: Ο Κώστας Δομαζάκης κατηγορεί τον αδελφό του ότι το έσκασε σε φορτηγό με χοίρους | dete

«Πόλεμος» στην Creta Farms: Ο Κώστας Δομαζάκης κατηγορεί τον αδελφό του ότι το έσκασε σε φορτηγό με χοίρους

Πολεμικές διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα των αδελφών Δομαζάκη της Creta Farms.

Μετά τη σημερινή επεισοδιακή γενική συνέλευση η οποία έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας και μάλιστα ενώ οι τράπεζες αναμένουν αύριο δεσμευτικές προσφορές του στρατηγικού επενδυτή, οι δύο πλευρές των αδελφών Δομαζάκη κατηγορεί η μια την άλλη.

Η πλευρά του προέδρου του ΔΣ της Creta Farms Εμμανουήλ Δομαζάκη κατηγορεί τον αδερφό του ότι προσπάθησε να καταλάβει το προεδρείο με πραξικοπηματικό τρόπο, ενώ ο Κώστας Δομαζάκης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο αδερφός του, φοβούμενος για μηνύσεις και για αυτόφωρο, «έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων».Σημειώνει δε ότι η σημερινή γενική συνέλευση δεν διεκόπη. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Κώστα Δομαζάκη στο economistas.gr.

 

 

Η ανακοίνωση του Κώστα Δομαζάκη της Creta Farms

«Παρακολουθώ άναυδος το κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων αλλά και διαρροών της συμμορίας του Εμ. Δομαζάκι για τα τεκταινόμενα στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Creta Farms. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα.

Ψέμα πρώτο: Διεκόπη η Γενική Συνέλευση.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε καταχρηστική προσπάθεια διακοπής από τον κ. Εμ. Δομαζάκη αλλά η συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά και εξελέγη με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία νέο ΔΣ της Creta farms.

Ψέμα δεύτερο: Με απόφασή του ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διέκοψε εκ νέου για την 3η Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να διακόψει μια Γενική Συνέλευση στην οποία δεν ήταν παρών. Αλλά και να ήταν παρών δεν θα μπορούσε να μεταθέσει εκ νέου την ΓΣ αν δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων. Επιπλέον πρέπει ο κ. Εμ. Δομαζάκις να αποφασίσει τι είναι αληθές. Αυτό που λέει στις ανακοινώσεις του ή εκείνο που διέρρευσε με email σε δημοσιογράφους η εταιρία την οποία πληρώνει με 16.500 ευρώ το μήνα (από τα χρήματα που δεν έχει η Creta Farms ) ότι εγώ προπηλάκισα τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης; Προπηλακίζεται άραγε ο απόντας;

Ψέμα τρίτο: Προπηλάκισα τον Εμ. Δομαζάκι

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον έγκριτο καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη. Για αυτό υπάρχει και αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα ο κ. Εμ. Δομαζάκις φοβούμενος την υποβολή μηνύσεως και τη διαδικασία αυτοφώρου έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων. Και για αυτό υπάρχει αποδεικτικό υλικό».