«Πυρ και μανία» ο Κουτρουμάνης με Μαζαράκη και Σιαδήμα! | dete

«Πυρ και μανία» ο Κουτρουμάνης με Μαζαράκη και Σιαδήμα!

Οι μεγάλοι έρωτες και οι μεγάλες αγάπες μετατρέπονται συχνά σε μεγάλα μίση, ιδίως όταν δοκιμάζονται σε συνθήκες όπως οι εκλογές που είναι ένα πολύ σκληρό τεστ. Μια μεγάλη πολιτική αγάπη, που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένη και ευρέως γνωστή σε τοπικό επίπεδο, έλαβε στις τελευταίες εκλογές ένα άδοξο τέλος.

Μιλάμε για τη στενή μέχρι πρότινος πολιτική και προσωπική σχέση του Γιώργου Κουτρουμάνη με τον Ανδρέα Μαζαράκη, που τείνει να μετατραπεί σε αβυσσαλέο μίσος, όπως κι άλλες σχέσεις που έχουν κατά καιρούς μπει σε ανάλογη δοκιμασία.

«Με πούλησε. Δεν θέλω να τον ξαναδώ αυτόν τον άνθρωπο στα μάτια μου», λέει στο στενό του περιβάλλον με έμφαση ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, την εκλογή του οποίου στην οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στήριξε όσο δεν πήγαινε, περιμένοντας δικαίως μια ανταπόδοση εκ μέρους του Ανδρέα Μαζαράκη, που κατά τον ίδιο δεν ήλθε.

Έτσι, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ο Γιώργος Κουτρουμάνης λέει τον πόνο του και τον καημό του, περνώντας από… πριονοκορδέλα τόσο τον Ανδρέα Μαζαράκη όσο και τον Βασίλη Σιαδήμα, ανθρώπους για τους οποίους πίστευε ότι ήταν απόλυτα δικοί του και μέχρι πρότινος δεν σήκωνε κουβέντα γι’ αυτούς.

Άλλωστε, συμμετέχοντας στη γνωστή ομάδα της ΝΟΔΕ, που υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Μαζαράκη και την υψηλή επιστασία του Άδωνη Γεωργιάδη κινούσε τα νήματα στο νομό, ο Γιώργος Κουτρουμάνης πίστευε ότι είχε «κλειδώσει» την εκλογή του.

Όμως, εκ του αποτελέσματος διαψεύστηκε οικτρά, και τώρα είναι επιεικώς εξοργισμένος με το προαναφερόμενο δίδυμο που μέχρι και τις εκλογές θεωρούσε «κολλητούς» του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται μάλιστα ότι η ομάδα αντί να στηρίξει τη δική του υποψηφιότητα, στήριξε την υποψηφιότητα άλλου υποψηφίου και  μάλιστα χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα.