Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στον ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος | dete

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στον ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Ανακοινώνονται μέσα στην ημέρα τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους οργανισμούς που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Έκπληξη φαίνεται να αποτελεί σύμφωνα με το δημοσίευμα «των Νέων», ο Αχαιός Κώστας Σπηλιόπουλος, πρώην βουλευτής  και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις τελευταίες εκλογές, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά του δόθηκε ο ΟΣΕ και ως Πρόεδρος και ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τα ΝΕΑ στο Αττικό Μετρό Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Ταχιάος, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διευθύνων σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει ο Νίκος Κουρέτας, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος στην ΕΡΓΟΣΕ και αναβαθμίστηκε σε διευθύνοντα σύμβουλο στο Αττικό Μετρό.

Στην ΕΡΓΟΣΕ, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρόνης Ακριτίδης, Αγρονόμος- Τοπογράφος ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει ο Χρήστος Δίνης, Πολιτικός Μηχανικός. Ήταν εκπρόσωπος της ΔΑΠ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Στην Εγνατία Οδό αναλαμβάνει Πρόεδρος ο κ. Κωνσταντόπουλος και Διευθύνων Σύμβουλος (CEO), ο Κώστας Κουτσούκος , Μηχανικός.