«Πρωταθλήτρια» η Πάτρα στις εκδιδόμενες φοιτήτριες! ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ | dete

«Πρωταθλήτρια» η Πάτρα στις εκδιδόμενες φοιτήτριες! ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ

Δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, είναι οι φοιτήτριες από την Πάτρα που εκδίδονται, βγάζοντας από «βίζιτες» κατά μέσο όρο 200 ευρώ την ημέρα! Η αποκάλυψη αυτή ήλθε από επίσης εκδιδόμενη γυναίκα, η οποία γνωστοποίησε ότι σε «ροζ» διαδικτυακή πλατφόρμα που διαθέτει, μόνο τους τελευταίους μήνες, έχουν καταχωρηθεί πάνω από 2.000 αγγελίες φοιτητριών που επιθυμούν να καταφύγουν στο «αρχαιότερο επάγγελμα» επιδιώκοντας το εύκολο κέρδος, που μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι.

Σε σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star,  η «Χέλγκα» επεσήμανε με αλλοιωμένη (για ευνόητους λόγους) φωνή, ότι «οι περισσότερες είναι από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με την ίδια, «τα κυκλώματα τούς τάζουν τεράστιες αμοιβές, εκείνες πείθονται, αλλά στο τέλος παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που βγάζουν».

Όμως  και πάλι τα λεφτά είναι πολύ καλά, αφού όπως είπε η «Χέλγκα» οι κοπέλες βγάζουν τουλάχιστον 200 ευρώ την ημέρα! Και είναι αυτός ο λόγος που όλο και περισσότερες φοιτήτριες το ρίχνουν στην πορνεία, όχι απαραίτητα για τον βιοπορισμό τους.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, εκτιμάται ότι μια φοιτήτρια μπορεί να βγάζει από 5.000 ευρώ και πάνω τον μήνα, εξασφαλίζοντας έτσι για τον εαυτό της μια άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή, στην οποία οι σπουδές περνούν σε δεύτερη μοίρα και είναι συχνά η «βιτρίνα» που «σκεπάζει» την πραγματική δραστηριότητα τους.

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

 Ασφαλώς, όμως, δεν είναι μόνο τα «ροζ» σάιτ στα οποία οι εκδιδόμενες φοιτήτριες επιδίδονται με αγγελίες σε «άγρα» πελατών. Πολλές αξιοποιούν στο έπακρο και τα social media, όπως το Facebook, φροντίζοντας με τα προφίλ τους, που συνοδεύονται από αποκαλυπτικές φωτό, να «ψαρέψουν» ενδιαφερόμενους άντρες που είναι πρόθυμοι να απολαύσουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους, φυσικά με αντάλλαγμα το προβλεπόμενο «δωράκι».

 

H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «ΚΟΣΜΟΥ»

  Και η αλήθεια είναι ότι οι φοιτήτριες, ιδίως αυτές που είναι πολύ σέξι και διαθέτουν πλούσια σωματικά προσόντα, έχουν μεγάλη «πέραση», ενώ γύρω από τις «βίζιτες» τους έχουν διαδραματιστεί και μερικές απίστευτες ιστορίες. Όπως αυτή ενός μεσήλικα άντρα που είχε κλείσει μέσω διαδικτύου «ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο με φοιτήτρια, αλλά έμεινε «στήλη άλατος» όταν σ’ αυτό προσήλθε η κόρη του! Ακόμη συζητείται αυτό το πρωτοφανές περιστατικό...

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει την ύπαρξη κυκλώματος εκδιδόμενων φοιτητριών στην Πάτρα, προκαλώντας πανελλήνιο σάλο.